Edirne-Havsa karayolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, büyük bir korku yarattı. Hasan Y. yönetimindeki 22 HY 882 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yaklaşık 80 metre savruldu. Olayın ardından aracın takla atarak orta refüje devrildiği öğrenildi. Kazanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, sürücü ve yolcuların otomobilden fırladığı bildirildi.

Olay Yerinde Hızla Müdahale

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Hasan Y., olay yerindeki acil müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Araçta yolcu olarak bulunan Ç.M. ve T.V. de yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Edirne

Kazanın ardından yapılan incelemelerde sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin alkol tüketiminden kaçınması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Edirne

Kaynak: İhlas Haber Ajansı