Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eczacıbaşı Dynavit, 2026 CEV Şampiyonlar Ligi’nde OK Zeleznicar Lajkovac ile yarın sahaya çıkıyor.

    Eczacıbaşı Dynavit, 2026 CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ilk maçında yarın saat 19.30’da OK Zeleznicar Lajkovac ile karşılaşacak. Takım kaptanı Simge Aköz, heyecan dolu bir maç geçirmeyi ve taraftarların desteğinin önemini vurguladı.

    Eczacıbaşı Dynavit, 2026 CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında

    İlk maç öncesi heyecan dorukta

    Eczacıbaşı Dynavit, 2026 CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ilk karşılaşmasını yarın gerçekleştirecek. Turuncu-beyazlı ekip, saat 19.30’da OK Zeleznicar Lajkovac ile sahada olacak. Takım, yeni evinde Şampiyonlar Ligi atmosferini ilk kez yaşayacak olmanın heyecanı içinde, bu önemli karşılaşmaya sadece bir antrenmanla hazırlanıyor.

    Eczacıbaşı Dynavit’in takım kaptanından mesaj

    Mücadele öncesinde düşüncelerini paylaşan Eczacıbaşı Dynavit’in Takım Kaptanı Simge Aköz, “Bu yılın ilk Şampiyonlar Ligi maçında yer almanın heyecanını yaşıyoruz. Hepimiz oldukça heyecanlıyız ve voleybol severlere keyifli bir oyun sunmak istiyoruz. Takım olarak çok çalıştık ve şimdi bu çabayı sahada gösterebilme zamanı geldi. Taraftarımızın desteği bizim için son derece kıymetli” ifadelerini kullandı.

    Bu karşılaşmanın, Eczacıbaşı Dynavit açısından sezonun ilk adımı olması nedeniyle büyük bir öneme sahip olduğu belirtiliyor.