Ebrar Malkan, Ordu’daki Boks Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Oldu

Editör
1 Min Read

Ordu’da Başarı Dolu Bir Boks Şampiyonası

Aydın’ı temsil eden Ebrar Malkan, Ordu’da gerçekleştirilen boks şampiyonasında sergilediği etkileyici performansla Türkiye üçüncüsü olarak ödül kazanmayı başardı.

Gençler-B Ferdi Boks Şampiyonası’nda Ebrar Malkan Rüzgarı

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Ordu’da genç sporcuların katılımıyla düzenlendi. Bu önemli etkinlikte, Aydın ilini temsil eden Ebrar Malkan, üst düzey bir rekabet ortamında ringe çıktı. Turnuvanın büyük bir heyecan içinde geçmesiyle birlikte sıkça ile dikkat çeken Ebrar, 50 kilogram kategorisinde rakiplerini yenerek bronz madalya kazandı.

Şampiyonayı üçüncülükle tamamlamanın mutluluğunu yaşayan Milli Takım Başantrenörü ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, Ebrar’ın başarısını vurgulayarak “Sporcumuz Ebrar Malkan, 50 kilogramda Genç Kadınlar Türkiye üçüncüsü olmuştur” dedi. Kılıç, desteklerinden ötürü Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve İl Müdürü Serhat Yığmatepe’ye teşekkür ederek, “Aldığımız her madalyayı babam Abdulaziz Kılıç’a ithaf ediyoruz” şeklinde konuştu. Ebrar’ın başarısının, Aydın ve Nazilli için hayırlı olmasını dileyen Kılıç, destek veren herkese minnettar olduğunu belirtti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış