Adana’da 19 Yıl Hapis Cezası Olan Firari Yakalandı
Adana’nın Ceyhan ilçesinde, 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
Jandarma Ekiplerinin Başarılı Operasyonu
Edinilen bilgilere göre, İl ve Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespit edilmesi amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde, “Kasten Öldürme Suçu” nedeniyle uzun süre firarda olan ve 19 yıl hapis cezası bulunan E.D.’nin saklandığı yer belirlendi. Operasyonun düzenlendiği adreste, jandarma ekipleri tarafından E.D. gözaltına alındı.
Hükümlü Cezaevine Gönderildi
Yakalanan şahıs, jandarma ve adli süreçler sonrası cezaevine sevk edildi. Bu başarılı operasyon, jandarma ekiplerinin suça karşı duyarlılığını ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.