Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’li Tenisçilerin Sakarya’daki Turnuvada Aldığı Başarılar Göz Kamaştırdı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tenisçileri, Sakarya’daki 8-9-10 yaş turnuvasında başarılı sonuçlar elde etti. 8 yaşında Rüzgar Taun birinci, 9 yaşında Çınar Öney ikinci oldu. Gökçesu Aydın ve Mercan Özdemir ise dördüncülükle dikkat çekti.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tenisçileri, Sakarya'daki 8-9-10 yaş

Düzce Tenis Takımı Sakarya’dan Ödüllerle Döndü

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tenis sporcuları, Sakarya’da gerçekleşen 8-9-10 yaş tenis turnuvasında dikkat çekici başarılar elde etti. Toplamda 72 sporcunun mücadele ettiği bu etkinlikte, Düzce’nin minik yetenekleri, performanslarıyla şehrin gururu oldu.

Düzceli Yetenekler Podyumda

Tenis Antrenörü Ahmet Usluer’in liderliğinde turnuvada 8 yaş kategorisinde yer alan Rüzgar Taun, etkileyici bir performans sergileyerek birincilik kürsüsüne adını yazdırdı. 9 yaş grubunda mücadele eden Çınar Öney ise turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca, Gökçesu Aydın ve Mercan Özdemir de gösterdikleri gayretle 4’üncülük derecesini elde ederek Düzce’yi gururlandırdılar.

Bu başarılar, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin desteklenmesi konusundaki çalışmalarının meyvelerini verdiğini bir kez daha kanıtladı.