Düzce’de Trafik Denetimleri Sıkılaştı
Düzce’de polis sorumluluk bölgesinde yapılan denetimlerde bin 311 sürücüye cezai işlem uygulandı. En çok cezayı ise hızlı sürücüler yedi.
Hızlı Sürücüler Radara Yakalandı
Düzce’de hızlı giden sürücüler radara yakalandı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından il genelinde son bir hafta içerisinde yapılan denetimlerde 8 bine yakın araç ve sürücü denetlendi.
Cezalar ve İhlaller
Yapılan denetimlerde 733 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 55 sürücüye emniyet kemeri takmamaktan, 150 motosiklet sürücüsüne kask kullanmamaktan, 270 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 45 sürücüye seyir halindeyken cep telefonu kullanmaktan, 19 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 20 sürücüye ses ve gürültüden ve 4 sürücüye abart egzozdan olmak üzere toplam bin 311 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı