Düzce’de Seyir Halindeki Otomobilin Motorunda Yangın Çıktı, Vatandaşlar Müdahale Etti

1 Min Read

Düzce’de Otomobil Yangınına Vatandaş Müdahalesi

Düzce’de seyir halindeki bir otomobilin motor kısmında yangın meydana geldi. Olay, vatandaşların yangın tüpleri ile yangını kontrol altına almasıyla sonlandı.

Olayın Gelişimi

Düzce’nin Kent Merkezi’ndeki Kızılay Kavşağı’nda gerçekleşen olayda, sürücü kavşakta ışık beklerken motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden sürücü, araçtan inerek motor bölümünü kontrol etmeye çalıştı. Kaputu kaldırdığında alevlerin yükseldiğini gören sürücü, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale eden bir vatandaş, hızlı bir şekilde yangını söndürmeyi başardı. Diğer sürücüler de duruma müdahil olarak kendi yangın tüplerini getirerek yangının büyümesini önlediler.

Yangının Sonuçları

Yangın nedeniyle yol trafiği tek şeritten akarken, otomobil olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Bu tür olaylar, bireylerin dikkatli olmalarının ve çevredekilerin yardımlaşmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version