**DÜZCE (İHA) – Şehit Polis Memuru Gökhan Elbistan’ın kızı Ela Elbistan’a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.**
Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in eşi Şule Ergüder tarafından kurulmuş olan Düzce Polis Eşleri Derneği (POLED), hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. POLED Düzce Şube Başkanı Şule Ergüder ve Müdür Yardımcıları ile eşleri, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen anlamlı bir etkinliğe katılım gösterdi. 9 Ocak 2008 tarihinde şehit olan kahraman Polis Memuru Gökhan Elbistan’ın kızı Ela Elbistan için hazırlanan doğum günü etkinliğinde, Ergüder ve ekibi, Ela’ya çeşitli hediyeler sunarak onun mutluluğunu paylaştılar.
**Duygusal Anlar ve Unutulmaz Hatıralar**
Etkinlik esnasında duygu dolu anların yaşandığı gözlemlenirken, kahraman şehit Gökhan Elbistan bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı. Bu anlamlı program, polis ailelerinin dayanışma örneğini sergileyerek, toplumda önemli bir farkındalık oluşturdu.
ŞEHİT POLİS MEMURU GÖKHAN ELBİSTAN’IN KIZI ELE ELBİSTAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ.
ŞANTİYEDE ÇIKAN YANGINDA MAHSUR KALAN YAVRU KEDİLERİN YARDIMINA KOŞAN İTFAİYE EKİPLERİ DAVRANIŞLARIYLA YÜREK ISITTI
PREFABRİK YATAKHANE ALEV ALEV YANARAK KULLANILMAZ HALE GELMİŞTİ
PREFABRİK YATAKHANE ALEV ALEV YANARAK KULLANILMAZ HALE GELMİŞTİ
BURSA’DA DÜN YANGIN DEHŞETİNİ YAŞAYAN İSMETİYE MAHALLESİ’NİN ZÜMRÜT YEŞİLİ ORMAN MANZARASI YANGININ ARDINDAN ADETA KÖMÜRE DÖNDÜ.
BURSA’DA DÜN YANGIN DEHŞETİNİ YAŞAYAN İSMETİYE MAHALLESİ’NİN ZÜMRÜT YEŞİLİ ORMAN MANZARASI YANGININ ARDINDAN ADETA KÖMÜRE DÖNDÜ.
MAHALLE SAKİNLERİ CANLA BAŞLA MÜCADELE VEREN ORMAN VE İTFAİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.
FURKAN ERTEKİN