Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’de Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın İlk Gün Şampiyonları Açıklandı

Düzce’de düzenlenen 2025 Ases U15, U18, U21 Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın ilk gününde dereceye giren sporcular açıklandı. U15 kategorisinde en başarılı takımlar arasında, Makaralı Yay kadınlarda Muğla Büyükşehir Belediyesi, erkeklerde Okçular Vakfı zirvede yer aldı. Ödüller Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı tarafından verildi.

Düzce'de düzenlenen 2025 Ases U15, U18, U21 Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın

**DÜZCE’DE OKÇULUK TURNUVASINDA İLK GÜN ŞAMPİYONLARI BELİRLENDİ**

Düzce (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2025 Ases U15, U18, U21 Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda ilk gün sonuçları açıklandı.

**2000 KATILIMCIYLA HAREKETLİ DÖNEM**

4 Temmuz’a kadar devam edecek etkinlik, Şıralık Şehir Stadı’nda gerçekleştiriliyor ve 2000 sporcunun katılımıyla dikkat çekiyor. Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği bu organizasyonda ilk günün şampiyonları belli oldu.

**U15 KATEGORİSİNDE ŞAMPİYONLAR BELİRLENDİ**

Makaralı Yay U15 kadın takımlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinciliği elde ederken, Okçuluk Vakfı Spor Kulübü ikinci ve Büyükçekmece Belediye Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı.

Klasik Yay U15 erkek takımlarında ise Okçular Vakfı Spor Kulübü birinci, Altınok Okçuluk Spor Kulübü ikinci, Selçuklu Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu.

Klasik Yay U15 kadın takımlarda Vedat Erbay Spor Kulübü ilk sırayı alırken, Şenok Okçuluk Spor Kulübü ikinci, Altınok Spor Kulübü üçüncü oldu.

Makaralı Yay U15 erkek takımlarında Vira Okçuluk Spor Kulübü birinci, Vedat Erbay Spor Kulübü ikinci ve Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.

Klasik Yay U15 karışık takımlarında Ankara GSM Spor Kulübü birinci olurken, Vedat Erbay Spor Kulübü ikinci, Geleneksel Sporlar Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Ayrıca, Makaralı Yay U15 karışık takımlarda Vira Okçuluk Spor Kulübü birinciliği kazanırken, Vedat Erbay Spor Kulübü ikinci ve Nursen Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı.

**ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU**

Dereceye giren sporcuların ödülleri, Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı tarafından takdim edildi. Şampiyonanın ilerleyen günlerinde başka heyecan dolu anlar bekleniyor.