Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adanaspor Kulübü Başkanı Ergin Göleli ve Şirket Sahibi Deniz Aras Hakkında İcra Davası Açıldı

    Adanaspor’a, Rönesans Özel Güvenlik firması tarafından 3 milyon TL’lik alacak nedeniyle yeni bir icra davası açıldı. Firma, kulüp başkanı Ergin Göleli ve sahibi Deniz Aras’a, alacaklıyı zarara uğratma suçlamasıyla mahkemeye başvurdu.

    Adanaspor'a, Rönesans Özel Güvenlik firması tarafından 3 milyon TL'lik alacak

    Adanaspor’a Yeni İcra Davası Açıldı

    Adanaspor Kulübü, bir icra davasıyla daha karşı karşıya kaldı. Rönesans Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri adlı güvenlik şirketi, kulübün başkanı Ergin Göleli ile Adanaspor A.Ş. sahibi Deniz Aras hakkında “Alacaklıyı zarara uğratma kastıyla mevcudu eksiltmek” suçlamasıyla mahkemeye başvuruda bulundu. Şirket, 3 milyon TL’yi aşan alacağını tahsil etmek için hukuki yollara başvurdu.

    Ekonomik Zorluklar Devam Ediyor

    Adanaspor, mevcut ekonomik sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Daha önce, benzer bir sebeple Rönesans Güvenlik firması tarafından kulübe icra davası açılmış, kulübün otobüsü haciz edilmiş ve yediemin deposuna çekilmişti. Şimdi de güvenlik şirketinin avukatları, tutumlarının yasal sınırlarını zorlayarak yeni bir dava açma kararı aldı.

    Başkan Ergin Göleli ile Deniz Aras hakkında açılan yeni icra davası, Adana 2. İcra Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Güvenlik şirketinin alacak miktarının 3 milyon TL’yi geçtiği bildiriliyor.

    Adanaspor’un yaşadığı bu zorlu dönem, taraftarları ve kulüp camiasını derinden etkiliyor. Sürecin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.