Düzce’de Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası’nda Başarılar Kazanan Sporcular Belli Oldu

1 Min Read

DÜZCE (İHA) – Düzce’de gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında, kızlar sınıfında Büşra Çiçek, karma kategorisinde ise Tuncer Can birinci olarak madalyanın sahibi oldu.

Öğretmenler Günü Kutlaması

Bahçeşehir Spor Salonu’nda düzenlenen Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası, heyecan dolu müsabakalara ev sahipliği yaptı. İl genelindeki öğretmenler ile gönüllü sporcuların katıldığı bu organizasyon, sosyal dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlarken, unutulmaz anlar yaşattı.

Turnivanın Sonuçları

Kızlar kategorisinde Büşra Çiçek birinci, Tuğba Özdemir ikinci, Ela Usta ise üçüncü olarak sıralandı. Karma kategorisindeki mücadelede ise Tuncer Can birinciliği elde ederken, Büşra Çiçek ikinci, İbrahim Yanık üçüncü, Hüseyin Çelebi ise dördüncü oldu.

Bu etkinlik, masa tenisinin yaygınlaşmasına ve sporun öğretmenler aracılığıyla daha fazla kişiye ulaşmasına olanak tanıdı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version