Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce’de Kurban Kesimi Sırasında Yaralanan 92 Kişi Acil Servislerde Tedavi Altına Alındı

    Düzce’de kurban kesimi sırasında yaralanan 92 kişi hastanelere başvurdu. Yaralanmalar genellikle kesici aletler ve hayvan darbeleri nedeniyle gerçekleşti. Yaralılar tedavi edilerek taburcu edildi. Ferhat Ergin, hayvan keserken yaşadığı kazayı anlattı.

    Düzce'de kurban kesimi sırasında yaralanan 92 kişi hastanelere başvurdu. Yaralanmalar

    Düzce’de Kurban Kesimi Sırasında Yaralanmalara Dikkat!

    Düzce’de kurban kesimi sırasında meydana gelen kazalarda toplamda 92 kişi yaralandı. Sabah saatleri itibarıyla il genelindeki hastanelerin acil servislerine başvuran vatandaşlar, yaşadıkları talihsiz olayların etkisiyle tedavi altına alındı.

    Kesim İşlemleri Sırasında Yaşanan Kazalar

    İl merkezi ile çevre ilçelerde ve köylerde birçok kişi, kurbanlık hayvanlarını kesmeye veya bu işlemlere yardımcı olmaya çalışırken çeşitli yaralanmalar yaşadı. Kesici aletlerin yanı sıra hayvanların darbesiyle de yaralanan vatandaşlar, en çok el, ayak ve bacak bölgelerinden hasar aldı. Acil servislerde yapılan müdahalenin ardından, yaralılar sağlıklarına kavuşarak taburcu edildi.

    Kurban kesimi sırasında yaşadıkları tehlikeli anları aktaran bir vatandaş, “Dana beni sıkıştırdı ve kolumda hafif bir yaralanma oldu ama ciddi bir sıkıntım yok” dedi.

    Hedefine ulaşmaya çalışanlardan biri olan Ferhat Ergin ise, “Kendi hayvanımı keserken bıçağın kayması nedeniyle bacağıma zarar geldi. Doktorlar durumu kontrol etti ve dikiş attılar. Şu an için büyük bir sorunum yok. Eve döndüğümde işime devam edeceğim, zira tüm hayvanlarımız kendi besleğimdir” açıklamalarında bulundu.