Düzce’de Gençlik Merkezi’nde Okçuluk Tesisi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

1 Min Read

Düzce’de Yeni Okçuluk Salonu İnşa Ediliyor

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Gençlik Merkezi bahçesinde yeni bir okçuluk salonunun yapımını başlatmış bulunuyor. İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve proje hakkında bilgi almak üzere incelemelerde bulundu.

Gençlerin Spor Faaliyetlerine Yönlendirilmesi Amaçlanıyor

Bu tesisin, gençleri spor aktivitelerine yönlendirme ve geleneksel spor dallarına olan ilgiyi artırma hedefi doğrultusunda inşa edildiği belirtiliyor. Okçuluk salonunun inşaatı hızla devam ederken, İl Müdürü Arslantürk, projeyi yöneten yetkililerden bilgi alarak çalışmaların gidişatını değerlendirdi. Kısa bir sürede tamamlanması planlanan tesisin, Düzce’deki gençlere hizmet vermesi amaçlanıyor.

Okçuluk Salonu, Gençler İçin Önemli Bir Fırsat

Arslantürk, okçuluğun sadece bedensel gelişime katkıda bulunmakla kalmayıp, aynı zamanda gençlerin zihinsel odaklanmalarını da artıran bir spor dalı olduğunu vurguladı. Tesis açıldığında, Düzce’nin gençleri modern ve güvenli bir ortamda okçuluk yapma şansına sahip olacak. Ayrıca, “Spora yapılan yatırım, aslında geleceğimize yapılan bir yatırımdır,” şeklinde açıklamada bulundu.

Tamamlanmasının ardından Düzce’de okçuluk branşına duyulan ilginin artması bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version