Düzce’de gece saatlerinde çıkan yangın iki katlı evin birinci katını kullanılmaz hale getirdi

1 Min Read

Düzce’de gece saatlerinde yaşanan yangın, 2 katlı bir evin alt katında etkili oldu ve bu kat, tamamen kullanılmaz hale geldi. Düzce İtfaiyesi, yangına hızla müdahale ederek durumu kontrol altına almayı başardı.

Olay, Düzce’nin Koçyazı Mahallesi 2371. Sokakta sabaha karşı gerçekleşti. Evde çıkan yangını gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Bunun üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye erleri, yangını çabuk bir şekilde kontrol altına alarak soğutma işlemlerine geçiş yaptı. Olumsuz bir durumla karşılaşılmaması için sağlık ekipleri de bölgede hazır bulundu. Bu esnada, polis ekipleri de güvenlik önlemlerini artırdı.

Aynı zamanda, Konuralp Bölgesi’ndeki Muhacirler Sokak üzerinde başka bir yangın gerçekleşti. Bu yangın da hızlı bir şekilde kontrol altına alınıp söndürüldü. Her iki yangında meydana gelen büyük maddi zararlar sonrası, yangınların nedenleri hakkında araştırma başlatıldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version