**Düzce’de Filistin İçin Anlamlı Etkinlik Düzenleniyor**
Düzce Belediyesi, Kent Konseyi ve Filistin’e Destek Platformu iş birliği ile Filistin halkına destek olmak amacıyla özel bir etkinlik organize ediliyor.
Filistin İçin Bir Araya Geliyoruz
“Birlikte Güçlüyüz, Filistin İçin Biriz” temasıyla yapılacak olan bu etkinlik, 15-16 Kasım tarihleri arasında Düzce Anıtpark Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğe Düzceli esnaflar, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlar da destek sunarak, çeşitli el yapımı ürünler, yiyecekler ve hediyelik eşyalar satışa çıkaracak. Bu organizasyondan elde edilecek tüm gelir ise Filistin’deki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacak.
Dayanışma Çağrısı
Düzce Kent Konseyi Başkanı Cihan Ünal, etkinliğin anlamının altını çizerek, “Tüm kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve değerli hemşehrilerimizle birlikte Filistinli kardeşlerimizin yanında olmayı hedefliyoruz. Bu programda toplanan tüm gelir, Filistin halkına gönderilecektir. Düzceli tüm vatandaşlarımızı bu önemli dayanışmaya katılmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bu etkinlik, Düzce’deki dayanışma ruhunu pekiştirecek ve Filistinlilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi amaçlıyor.


