Ana SayfaGüncelDüzce’de denetimlerde 30 alkollü sürücüye işlem yapıldı

Düzce’de denetimlerde 30 alkollü sürücüye işlem yapıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 11 bin araç, 500 motosiklet, 120 okul servisi denetlendi, 160 araç trafikten men edildi.

Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması için 2- 8 Kasım 2024 tarihleri arasında icra edilen denetimlerde 11 bin araç, 500 motosiklet, 120 okul servisi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu görülen bin 645 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 30 araç sürücüsüne alkolden işlem yapılırken 160 araçta trafikten men edildi.

Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, hız kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetimlerin arttırılarak devam edeceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Samsunspor, Anthony Musaba’nın aracında meydana gelen yangınla ilgili olarak, oyuncu ve ailesinin sağlık açısından herhangi bir zarar görmediğini açıkladı.

Samsunspor, futbolcusu Anthony Musaba'nın aracında çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, Musaba ve ailesinin kazadan sağ salim kurtulduğunu bildirdi. Yangın, İlkadım ilçesi Ankara Bulvarı'nda meydana geldi ve itfaiyeciler tarafından hızla söndürüldü.

Saraykent Malmüdürlüğü, Artık Vergi Dairesi Olarak Hizmet Vermeye Başladı

Yozgat'ın Saraykent ilçesindeki Malmüdürlüğü, artık Saraykent Vergi Dairesi olarak hizmet verecek. Yozgat Defterdarı Osman Koçaş, ilçede 904 mükellefe hizmet edildiğini ve bazı malmüdürlüklerinin kapatılarak bu mükelleflerin Çamlık Vergi Dairesi'ne yönlendirildiğini duyurdu.

Ümraniye’de Yeni Vakıfbank İlkokulu, Eğitim Dönemine Hazır!

Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi'nde inşa edilen Vakıfbank Şehit Şeyda Yılmaz İlkokulu, yeni eğitim dönemiyle açılmaya hazırlanıyor. 7.338,54 m² kapalı alanı, 36 sınıfı ve modern kütüphanesiyle öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sunacak. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okulun bölgeye büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı, KURGAN Sisteminin Dijital Vergi Yapısındaki Önemine Dikkat Çekti

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KURGAN Sisteminin Türkiye'nin dijital vergi yapısındaki önemli bir adım olduğunu vurguladı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Uslular ise bu sistemin mükellefler ve meslek mensupları için büyük bir önem taşıdığını belirtti. Seminerde Ankara Vergi Denetim Daire Başkanı Arif Güloğlu ve Yardımcısı Fatih Tarım sunum gerçekleştirdi.

Bursa’da husumetli gruplar cadde ortasında kavga etti, kasklı olanlar dikkat çekti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde husumetli iki grup, cadde üzerinde karşılaştıktan sonra kavgaya tutuştu. Sopalar ve kasklar eşliğinde yaşanan çatışma, çevredekilerin müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine gelen polis, durumu kontrol altına alarak soruşturma başlattı.