Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce’de 50 Metre Yükseklikten Şarampole Uçan Otomobilin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Açıklandı

    Düzce’de bir otomobil, virajı alamayarak 50 metre yükseklikten şarampole düştü. Kazada iki kişi yaralandı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Güvenlik kamera görüntüleri, aracın takla atarak düştüğünü ve kazazedelerin emniyet kemerleri sayesinde fırlamadığını gösterdi.

    Düzce'de bir otomobil, virajı alamayarak 50 metre yükseklikten şarampole düştü.

    Düzce’de Korkunç Kaza: Güvenlik Kameralarındaki Anlar Ortaya Çıktı

    Düzce’de öğle saatlerinde meydana gelen kaza, şehrin güvenlik kameralarına yansıdı. Virajı alamayarak 50 metreden şarampole uçan otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

    Yaralılar İtfaiye Ekiplerinin Yardımıyla Kurtarıldı

    Kaza sonrası, yaralıların bulunduğu araçta sıkıştıkları yerden kurtarılmaları için itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Yaralıların sağlık durumu ciddiyetini korurken, kaza sonucunda otomobil tamamen kullanılmaz hale geldi.

    Güvenlik kamerası görüntülerinde, sürücünün virajın kontrolünü kaybederek taklalar atmaya başladığı ve otomobilin teknopark bahçesine de uçtuğu anlar net bir şekilde görüldü. Neyse ki, her iki yaralının da emniyet kemeri takmış olmaları, bu kazada çok daha kötü sonuçların yaşanmasını engelledi.