Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce’de 2 Katlı Bina Yangınla Küle Döndü, Sebebi Sobadan Çıkan Alevler mi?

    Düzce’nin Akpınar Mahallesi’nde, Er ailesine ait 2 katlı bir bina, sobadan çıktığı öne sürülen bir yangında alevlere teslim oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmaları yaptı. Yangının, kiracının çocuğunun sobaya sünger atması sonucu çıktığı belirtildi. Yaralanan kimse olmadığı bildirildi.

    Düzce’nin Akpınar Mahallesi'nde, Er ailesine ait 2 katlı bir bina,

    DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akpınar Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir bina, yangın nedeniyle alevlerle kaplandı. Yangının sobadan kaynaklandığı öne sürülürken, itfaiye ekipleri hızlı bir müdahale ile olaya son verdi.

    Yangın olayı, Akpınar Mahallesi Soğancı Kavşağı’nda öğle saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Er ailesine ait olan altı dükkan bulunduran iki katlı binada yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine intikal eden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevlere karşı etkili bir müdahalede bulundu. Yangın esnasında patlama sesleri duyuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri de güvenlik tedbirlerini alarak bölgeyi kontrol altına aldı. İtfaiyecilerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alındı ve soğutma işlemleri gerçekleştirildi.

    Akpınar Mahallesi Muhtarı Tuncay Er, yangının kiracısı olan ailenin küçük oğlunun sobaya sünger attığını ve bu nedenle yangının başladığını söyledi. Er, “Burası bizim babamızın mekanıydı. Şu anda burada bir kiracımız yaşıyordu. Çocuğun sobayı yakarken sünger atmasıyla alevler yükseldi. Yangın büyüyünce itfaiyeyi aradık. Hızla geldiler ve müdahaleleri sürdürdü. Yaralanan kimse yok” şeklinde konuştu.

    Yangın sonucunda bina kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.