Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce ve Mestanlı Belediyeleri Arasında Kültürel ve Ekonomik İş Birliği Hedefleniyor

    Düzce’nin Çilimli Belediyesi, Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ile iş birliği için bir araya geldi. Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, dostluk amacıyla Fahri Hemşehrilik Beratı verdi. Ayrıca, iş adamı Atilla Çelebi’nin fabrikası ziyaret edildi.

    Düzce'nin Çilimli Belediyesi, Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ile iş

    DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Çilimli ilçesinde, Mestanlı Belediyesi ile iş birliği hedefleyen önemli bir buluşma gerçekleştirildi. İki ilçenin belediye başkanları, kültürel, ekonomik ve ticari girişimler üzerinde ortak çalışmalar yapma niyetini duyurdu.

    Buluşmada İş Dünyası da Temsil Edildi

    Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, etkinliğe ünlü sinema sanatçısı Nurullah Çelebi ve iş insanları Atilla Çelebi ile Yakup Temiz ile katıldı. Ziyarette, Bulgaristan’ın Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ve Belediye Meclisi Başkanı Ersin Ömer ile bir araya gelindi. Görüşmede, iki belediye ve halkı arasındaki dostluğu güçlendirmek adına Fahri Hemşehrilik Beratı, Yılmaz Yıldız tarafından Mestanlı Belediye Başkanı Kazım’a takdim edildi.

    Ticari Faaliyetler Yerinde İncelendi

    Buluşmanın ardından, istihdama katkı sağlayan ve hem Türkiye hem de Bulgaristan’da yatırımlara sahip olan iş insanı Atilla Çelebi’nin işletmesi ziyaret edildi. Çelebi, gerçekleştirdikleri ihracatlar ve yürütülen projeler hakkında detaylı bilgiler sundu. Bu tür iş birlikleriyle iki bölgenin ekonomisine katkıda bulunulması hedefleniyor.