Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce Üniversitesi ve Koop-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi Protokolü İmzalandı

    Düzce Üniversitesi ve Koop-İş arasında, üniversite işçilerini kapsayan bir toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile Şevket Ulusinan’ın katıldığı törenle, 1 Ocak 2025’ten itibaren çalışanların maaşlarına önemli bir artış sağlanacak. Sözleşme, işçilerin haklarını ve sosyal koşullarını iyileştirecektir. Sözbir, tüm katkıda bulunanlara teşekkür etti.

    Düzce Üniversitesi ve Koop-İş arasında, üniversite işçilerini kapsayan bir toplu

    Düzce Üniversitesi ve Koop-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi Protokolü İmzalandı

    Düzce Üniversitesi ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) arasında önemli bir protokol imzalandı. Bu anlaşma, üniversite bünyesinde çalışan işçileri kapsayan bir toplu iş sözleşmesini hedefliyor.

    İmza Töreninin Detayları

    Rektörlük Çalıştay Salonu’nda düzenlenen tören, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile Koop-İş Sakarya Şube Başkanı Şevket Ulusinan’ın katılımıyla gerçekleşti. Bu protokol ile 1 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe girecek olan toplu iş sözleşmesi, işçilerin çalışma koşullarını iyileştirmeyi, özlük haklarını güçlendirmeyi ve sosyal haklarını geliştirmeyi amaçlıyor. Böylece Koop-İş üyesi işçilerin ücretlerinde önemli bir artış sağlanması planlanıyor.

    Rektör Sözbir’den Açıklama

    Toplu iş sözleşmesi ile ilgili görüşlerini paylaşan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, bu anlaşmanın Düzce Üniversitesi çalışanları için hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, protokolün gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.