Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ile işbirliği konularını görüştü.

1 Min Read

Düzce Üniversitesi’nden İşbirliği Adımı

DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’yi makamında ziyaret etti.

Nezaket Ziyareti Gerçekleşti

Ziyaret çerçevesinde, Başsavcı Yasin Emre, Rektör Nedim Sözbir’i sıcak bir şekilde karşıladı. İki önemli kurum arasında gerçekleştirilen bu görüşmede, Düzce Üniversitesi ile adli makamlar arasında olası işbirlikleri, akademik katkıların toplumsal hayata etkisi ve ortak projelere yönelik fikirler paylaşıldı.

Dayanışmanın Önemi Vurgulandı

Başsavcı Emre, Rektör Sözbir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisi ve ekibine teşekkür etti. Rektör Sözbir ise, Başsavcı Emre’nin nazik ağırlamaları için minnettarlığını ifade etti ve Düzce’nin ilerlemesi için kurumlar arasında dayanışmanın gerekliliğine dikkat çekti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir