Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce Namık Kemal İlkokulu Öğrencileri, “Benim Okulum Geleceğe Çare” Projesi Kapsamında 207 Fidan Dikti

    Düzce Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, “Benim okulum geleceğe çare” sloganıyla 207 fidanı toprakla buluşturdu. Millî Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, çocukların çevreye katkı sağladığını belirterek, bu çabalarının geleceğe önemli bir miras olduğunu vurguladı.

    Düzce Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, "Benim okulum geleceğe çare" sloganıyla

    DÜZCE (İHA) – Düzce’deki Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, “Benim okulum geleceğe çare” temasıyla 207 fidanı doğayla buluşturdu.

    Fidanlar Toprakla Buluştu

    Düzce Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Namık Kemal İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek onları kutladı. “Yeşil Vatan Her Çocuk Bir Fidan” kampanyası çerçevesinde, 200 fidan toprakla buluştu. Aydın, aynı zamanda kampanyaya destek vermek amacıyla 7 fidan bağışında bulundu.

    Geleceğe Umut Olacak Fidanlar

    Emrullah Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Minik ellerin diktiği her fidan; geleceğe umut, doğaya nefes oldu. Çocuklarımızın çevreye kattığı bu değer, yarınlara bırakılacak en kıymetli mirastır” diyerek, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin genç nesillerin çevre bilincini artırdığını vurgulayan Aydın, doğa sevgisinin teşvik edilmesinin önemine dikkat çekti.