Gebze Belediyesi’nden Dursun Ali Arslan Anısına Voleybol Turnuvası
Gebze Belediyesi, hayatını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan’ı unutmadı ve onun anısına özel bir voleybol turnuvası düzenledi.
Açılış Maçında Duygu Dolu Anlar
Turnuvanın başlangıç maçına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt katılarak destek verdi. Açılış öncesi bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vefa kavramına dikkat çekerek, “Bizim toplumumuzun en temel niteliklerinden biri olan ahde vefa, Dursun Ali Arslan’ı kaybetmemizle birlikte bir kez daha önem kazandı. Onun anısını yaşatmak için bu voleybol turnuvasını organize ettik. Umarım, dostum Dursun Ali’nin hatırasını onurlandıracak güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş oluruz” şeklinde ifadelerde bulundu.
Aileden Teşekkür!
Açılışta Dursun Ali Arslan’ın oğlu Şükrü Arslan da yer aldı. Şükrü Arslan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve programa katılan misafirlere teşekkürlerini sundu. Turnuva, 12 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Gebze Belediyespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma ile sona erecek.