Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dunya Elsefir’in Vefatı Okul Arkadaşlarını ve Öğretmenlerini Derin Bir Üzüntüye Boğdu

    Dunya Elsefir, Antalya’da düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti. Şanlıurfa’daki okulu Alpaslan İlkokulu, öğrencinin masasını çiçeklerle süsleyerek anarken, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de başsağlığı diledi.

    Dunya Elsefir, Antalya'da düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti. Şanlıurfa’daki

    Dunya Elsefir’in Trajik Kaybı

    Antalya’ya ailesiyle birlikte giden Dunya Elsefir, düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti. Küçük kızın okuduğu Alpaslan İlkokulu, onun anısını yaşatmak amacıyla masasında fotoğrafını ve çiçeklerini bıraktı.

    Üzücü Olayın Detayları

    Ceylanpınar ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu Dunya Elsefir, ailesiyle birlikte mevsimlik işçiler için Antalya’nın Serik ilçesine seyahat etti. Bir grup arkadaşıyla sulama kanalının çevresinde dolaşırken, henüz bilinmeyen bir sebeple suya düştü. Akıntıya kapılan Dunya, ne yazık ki can verdi.

    Okuldaki Derin Üzüntü

    Suriye’deki çatışmalardan kaçarak Türkiye’ye gelen ailesinin yanında dünyaya gelen Dunya, Alpaslan İlkokulu’nda 1. sınıf öğrencisiydi. Onun ani kaybı, okulda büyük bir yas atmosferi yarattı. Öğretmenleri ve arkadaşları, Dunya’nın masasına onun fotoğrafını yerleştirerek etrafını çiçeklerle süslediler.

    Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de küçük Dunya’nın vefatını sosyal medyadan duyurarak, “Alpaslan İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Dunya Elsefir, sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.” açıklamasını paylaştı.