Duhok’taki Aslan Terbiyecisi Ahmet Akbey, Galatasaray’ın 25. Şampiyonluğunu Kutladı

1 Min Read

Duhok’ta Aslanlarla Galatasaray’ın Kutlaması

Duhok şehrinde, evinde beslediği aslanlarıyla tanınan Ahmet Akbey, Galatasaray’ın 25. şampiyonluğunu aslanlarıyla coşkuyla kutladı.

Ahmet Akbey, Kuzey Irak’ın Duhok kentinde, aslanları ile bilinen bir iş insanı. Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de elde ettiği bu zafer, Akbey’in aslanları “Fatih Terim” ve “Okan Buruk” ile birlikte kutlandı.

Galatasaray’a Olan Sevgisi

Kendini Galatasaraylı olarak tanımlayan Akbey, “Galatasaray’ın sembolü olan aslanı besliyorum. En büyük hayalim, Galatasaray statında ‘Fatih Terim’ adını verdiğim aslanla maçı izlemek. ‘Okan Buruk’ isimli aslanım yavru, o da büyüyecek,” diye ekledi.

Ayrıca, takımın oyuncuları Osimhen, Icardi, Barış Alper Yılmaz, Yunus ve Abdülkerim’in isimlerini yaşatacağını da vurguladı. Bu yıl doğmuş yavru aslanlar gözlerini henüz açmamışken, Akbey, erkek aslanlara futbolcuların isimlerinin verilmesini planlıyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version