Dörtyol’da Aranan 4 Şahıs Yakalandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde değişik suçlardan dolayı hapis cezası bulunan dört şahıs, yapılan yoğun çalışmalardan sonra güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nün Çalışmaları
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Dörtyol bölgesinde aranan kişilere yönelik özel bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon sonucunda, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, hırsızlık gibi suçlarla toplamda 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Y.P., Özerli Mahallesi’nde yaşanan bıçaklama olayının faili olduğu iddia edilen D.D., hakaret suçundan 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası bulunan U.B. ve dolandırıcılık, ruhsatsız silah bulundurma gibi suçları işleyen M.G.A. adlı şahıslar gözaltına alındı.
Adalet Süreci Başladı
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan bu kişiler, cezaevi ortamında cezalarını çekmek üzere gönderildi.
Dörtyol’daki bu gelişmeler, bölge halkı tarafından dikkatle takip ediliyor. Hem güvenlik hem de adalet sistemi açısından bu tür operasyonların önemi büyük.