Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dolmabahçe Ofisi’nde Ukrayna-Rusya Müzakereleri İçin Medya Yoğun İlgi Gösterdi

    Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde saat 10.00’da başlayan Ukrayna-Rusya müzakerelerine medya yoğun ilgi gösterdi. Rus heyeti Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinsky tarafından temsil ediliyor, ancak Vladimir Putin’in adı listede yer almıyor. Güvenlik nedeniyle basın mensupları alandan çıkarıldı.

    Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nde saat 10.00'da başlayan Ukrayna-Rusya müzakerelerine medya yoğun

    Dolmabahçe’de Önemli Görüşme: Rusya ve Ukrayna Heyetleri Bir Araya Geliyor

    Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde, Ukrayna ve Rusya müzakere ekipleri arasında gerçekleştirilecek olan önemli görüşmeye basın ilgisi büyük oldu.

    Saat 10.00’da başlayacak olan görüşmede, Rusya’nın temsilcisi Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinsky olacakken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adı müzakere heyetinde yer almıyor. Hem yerli hem de yabancı basın mensupları, bu kritik görüşmeyi takip etmek için Dolmabahçe’ye akın etti. Bununla birlikte, güvenlik önlemleri kapsamında polis ekipleri, basın mensuplarını ofisin önünden uzaklaştırmak zorunda kaldı.

    Bu gelişmeler, uluslararası ilişkiler açısından önemli bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor.