Diyarbakır’da gerçekleşen Okullar Arası Yıldız Kızlar Dart Bölge Şampiyonası’nda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Adıyaman’ın Besni ilçesindeki Köseceli Şehit Recep İnce Ortaokulu öğrencileri, Besni Kaymakamı Çağlar Partal’ı ofisinde ziyaret etti.
1-4 Mart 2025 tarihleri arasında Karabük’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporculara başarılar dileyen Kaymakam Partal, sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.
Diyarbakır’da Yıldız Kızlar Dart Bölge Şampiyonası’nda Birincilik Elde Eden Okul Türkiye Şampiyonası’na Katılacak
Diyarbakır’da gerçekleşen Okullar Arası Yıldız Kızlar Dart Bölge Şampiyonası’nın birincisi olan Köseceli Şehit Recep İnce Ortaokulu öğrencileri, Adıyaman’ın Besni Kaymakamı Çağlar Partal’ı ziyaret etti. Kaymakam Partal, spora destek vereceklerini belirtti.
