Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Yıkım Çalışmaları Sırasında Çöken Duvarın Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, ağır hasarlı bir binayı yıkarken çöken duvarın altında kalan 34 yaşındaki D.G., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ağır yaralanan işçi, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, ağır hasarlı bir binayı yıkarken çöken duvarın

    Diyarbakır’da İnşaatta Facia: Bir İşçi Duvarın Altında Kaldı

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen bir iş kazasında, ağır hasarlı bir binayı yıkmaya çalışan bir işçi, çöken bir duvarın altında kalarak ağır yaralandı.

    Olayın detaylarına göre, 5 Nisan Mahallesi’nde gerçekleşen hadisede, dar bir alanda iş makinesi kullanılamadığı için işçiler, binanın yıkımında hilti ve balyoz kullanmaya yöneldi. Bu sırada, 34 yaşındaki D.G. isimli işçi, yıkılan duvarın altında kalarak mahsur kaldı.

    Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

    İhbarın ardından, hemen olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Molozların altında mahsur kalan D.G., itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla kurtarıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı işçi sağlık ekiplerine teslim edildi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. D.G.’nin sağlık durumu ağır olarak değerlendiriliyor.

    Olayla ilgili olarak geniş bir inceleme başlatıldığı ve gerekli araştırmaların yapıldığı bildirildi.