Diyarbakır’da Kazalı Durum: İki Yaralı
Diyarbakır-Hani karayolunda meydana gelen korkunç bir trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Kaza, dün gece saatlerinde gerçekleşti. Bilinmeyen plakalara sahip bir traktör ile bir hafif ticari araç, kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç şarampole yuvarlanırken, traktör ciddi hasar aldı ve hurdaya döndü.
Olayın hemen ardından, sağlık ve polis ekipleri kazanın yaşandığı bölgeye yönlendirildi. Yaralı iki kişi, ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir inceleme süreci başlatıldı. Olayın sebebi ve koşulları araştırılıyor.
DİYARBAKIR’DA TRAKTÖR İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.
KARABÜK’TE MİNİBÜSLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI İZTARIM’IN ESKİ GENEL MÜDÜRÜ MURAT O.
ZONGULDAK ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN 3.9 KASIM DOKU VE ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA; ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKMEK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ.





