**Diyarbakır’da Genç Adam Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti**
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 23 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi.
Olayın Detayları
Alınan bilgiler doğrultusunda, Şeyh Şamil Mahallesi’nde Lefkoşa Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde tanımlanamayan şahısların açtığı ateş sonucu Tarkan Gezer ağır yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri derhal bölgeye intikal etti. Yaralı Gezer, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi; ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
Polis Soruşturması Başlatıldı
Olayın ardından, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin tespit edilip yakalanması amacıyla güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili gelişmeleri takip ediyor.
ANTALYA’NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BEYREBUCAK VE ÇOBANLAR İLK-ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SUYUN TASARRUFLU VE BİLİNÇLİ KULLANIMI, GÜVENİLİR GIDA VE GIDA HİJYENİ KONULARINDA KAPSAMLI EĞİTİMLER VERDİ.
YILLARCA GURBETTE ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA MEMLEKETİNE DÖNEN 61 YAŞINDAKİ ZİYA NACAKLI, 35 DÖNÜM ALANDA BİN 200 CEVİZ AĞACINDA ÜRETİM YAPARAK MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR.
YILLARCA GURBETTE ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA MEMLEKETİNE DÖNEN 61 YAŞINDAKİ ZİYA NACAKLI, 35 DÖNÜM ALANDA BİN 200 CEVİZ AĞACINDA ÜRETİM YAPARAK MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR. AĞAÇLARIN YIL YIL DAHA DA VERİMİNİN ARTACAĞINI İFADE EDEN NACAKLI, “ŞU ANDA TAM KAPASİTE ÜRÜN OLMAMASINA RAĞMEN FRANSA’DAKİ İŞYERLERİMDEN DAHA ÇOK KAZANIYORUM” DEDİ.





