Diyarbakır’da Kaçak Yolla Getirilen 7,5 Kilo Altın Ele Geçirildi

Editör
1 Min Read

Diyarbakır’da Kaçak İşlenmiş Altın Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, piyasa değeri 40 milyon lira olan 7,5 kilogram işlenmiş altın yakalandı. Bu altınların ülkeye kaçak yoldan sokulduğu belirtiliyor.

Jandarma Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü detaylı çalışmalar sonucunda, bir araçta yapılan incelemelerde suç unsurları tespit edildi. A.A. ve S.D. isimli şahısların, işlenmiş altınları kaçak yollarla ülkeye getirdikleri ifade ediliyor.

Yasal İşlemler Başlatıldı

Ele geçirilen altınlarla ilgili olarak, ilgili şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldığı bildirildi. Jandarma, bu tür kaçakçılık faaliyetlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Diyarbakır’da gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, kaçakçılıkla mücadele çabalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış