Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da İş Yeri Kurşunlama Olaylarına Karışan İki Şahıs Tutuklandı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde gerçekleştirilen iş yeri kurşunlama olaylarına karışan E.A. ve S.Ö. isimli şüphelilerin tutuklandığını duyurdu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayapınar

Diyarbakır’da Kurşunlama Olaylarına Müdahale

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, sosyal medya aracılığıyla merkez Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde gerçekleşen iş yeri kurşunlama olaylarına ilişkin bilgileri paylaştı.

Olayların Detayları

Alınan bilgilere göre, 26 Temmuz 2025 ve 21 Ekim 2025 tarihlerinde Bağlar ve Kayapınar’daki iş yerlerine silahlı saldırılar düzenlendi. İlgili polis ekipleri, olayların ardından E.A. ve S.Ö. isimli şahısları gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı.

Vali’nin Açıklamaları

Vali Zorluoğlu, gerçekleştirdiği paylaşımda “Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı kurşunlama olayıyla ilgili olarak iki kişi yakalanmış ve mahkemeye sevk edilmiştir. Diyarbakır’da suç ve suçlulara asla tolerans gösterilmeyecektir” ifadelerini kullandı.