Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Eylül Ayında Düzenlenen Kaçakçılık Operasyonlarında 51 Gözaltı Gerçekleşti

Diyarbakır’da eylül ayında gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 51 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilenler arasında silahlar, cep telefonları ve büyük miktarda kaçak sigara yer alıyor. 49 şüpheli serbest bırakılırken, 2’si tutuklandı.

Diyarbakır'da eylül ayında gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 51 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’da Kaçakçılık Operasyonları: 51 Gözaltı

Eylül ayında gerçekleşen kaçakçılık operasyonlarıyla Diyarbakır’da 51 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde çok sayıda noktada düzenlemeler yaparak bu başarıyı elde etti.

Operasyonların Detayları

Gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 adet uzun namlulu tüfek, 1 adet tabanca, 239 fişek, 5 şarjör, 600 silah malzemesi, 76 cep telefonu, 75 bin 23 paket sigara, 89 elektronik sigara ve 510 paket elektronik sigara kiti ele geçirildi. Ayrıca, 50 bin 600 makaron, 2 bin 690 puro, 192 bin 960 yaprak sigara kağıdı ve filtresi ile birlikte toplamda 180 bin lira nakit para, 5 adet pos cihazı ve 100 ayakkabı da operasyonların kapsamında bulundu.

Gözaltına alınan 51 şüpheliden 49’u, polis ve savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Ancak, 2 şüpheli, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Bu operasyonlar, Diyarbakır’da kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü göstermektedir.