Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Eşeğin Yularında Sürüklenen 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde 6 yaşındaki Yavuz Dündar, tarlada bağlı eşeğin yularına sarılınca hayvanın kaçmasıyla 1 kilometre sürüklendi. Ağır yaralanan çocuk, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde 6 yaşındaki Yavuz Dündar, tarlada bağlı eşeğin

**Diyarbakır’da Acı Olay: Eşeğin Yularında Sürüklenen Çocuk Hayatını Kaybetti**

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde yaşanan talihsiz bir olay, bölgeyi yasa boğdu. Aydınlı Mahallesi’nde, tarlada bağlı bulunan bir eşeğin yularına sarılmaya çalışan 6 yaşındaki Yavuz Dündar, eşeğin aniden kaçması sonucu feci bir kaza geçirdi.

**Olayın Gelişimi**

Edinilen bilgilere göre, küçük çocuk eşeğin yularını tutmak isterken, hayvanın kaçmasıyla birlikte yuların bir kısmı Dündar’ın el ve ayaklarına dolandı. Çocuk, eşek tarafından yaklaşık 1 kilometre boyunca sürüklendi. Vatandaşlar, çocuğu sürüklenen eşekten kurtarmak için olay yerine koştu.

Yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edilen Yavuz Dündar, hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen, acı bir son ile hayatını kaybetti. Olay, toplumda büyük bir üzüntü yarattı ve yerel halk arasında konuşulmaya devam ediyor.

Diyarbakır’da meydana gelen bu kaza, tarım alanlarında hayvanların güvenliğiyle ilgili önlemlerin alınması gerektiğinin altını bir kez daha çiziyor.