Diyadin’deki Öğretmenler, Öğrenciler için Oyun Alanlarını Yenileyerek Örnek Bir Çalışma Gerçekleştirdi

1 Min Read

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde öğretmenler anlamlı bir projeye imza attı.

Diyadin’e bağlı Yukarı Dalören İlkokulu’ndaki öğretim kadrosu, öğrencilerin oyun oynarken daha keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla, okul bahçesindeki oyun alanlarını kendi imkânlarıyla yenileyerek boyadı.

Bu gönüllü çalışma, okulun fiziki koşullarını iyileştirmek ve çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak hedefiyle gerçekleştirildi ve hem öğrenciler hem de veliler tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Öğretim görevlileri, boş zamanlarında fırça alarak sek sek, yılan oyunu ve diğer oyun alanlarını renklendirip, çocukların kullanımına sunmak için yoğun çaba sarf etti.

Yukarı Dalören İlkokulu öğretmenleri, bu küçük ama etkili dokunuşların öğrencilerin motivasyonunu artırdığını belirtirken, daha güzel ve eğlenceli bir eğitim ortamı sunma hedefinde olduklarını da dile getirdiler.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version