Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dışişleri Bakanı Fidan: “Hamas ve İsrail Arasında Mısır’da Dolaylı Görüşmeler Devam Ediyor, Ateşkes Bekleniyor”

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas ile İsrail’in Mısır’da dolaylı müzakereler yaptığını ve uzlaşı sağlanması durumunda ateşkesin ilan edileceğini açıkladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Dışişleri Bakanı Fidan: Hamas ve İsrail İle Görüşmeler Mısır’da Devam Ediyor

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, günümüzde yaşanan çatışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Hamas ile İsrail arasında dolaylı görüşmelerin Mısır’da sürdüğünü belirtti.

    Bu görüşmelerden olumlu bir sonucun çıkarılması durumunda, ateşkes ilan edileceği bilgisini paylaştı. Hükümet yetkilileri, bölgedeki tansiyonun düşmesi için diplomasinin önemine dikkat çekiyor.

    Hamas ve İsrail arasındaki bu temasların, uluslararası barış çabaları açısından kritik bir adım olabileceği ifade ediliyor. Fidan, süreçle ilgili gelişmeleri takip ettiklerini vurguladı.

    Savaş ortamının sona ermesi ve silahların susması için atılacak her adımın, dünyada barışın tesisi adına büyük önem taşıdığı belirtiliyor. Olası bir uzlaşma durumunun ise sadece bölge halkları için değil, küresel anlamda da olumlu sonuçlar doğurabileceği öngörülüyor.