Koc

10 Haziran - 16 Haziran  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. finansal konularda daha fazla efor sarf etmeleri gerektiğini işaret eder. Bu dönemde para kazanma ve harcama alışkanlıklarınız ön planda olacaktır. Maddi güvenliğinizi artırmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bu süreçte ani harcamalar ve/veya yatırımlar gündeme gelebilir. Finansal hedeflerinize ulaşmak için kararlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Bu dönemde maddi konularla ilgili sabrınızın test edileceği durumlarla karşılaşabilirsiniz. İnatçı ve ısrarcı bir tavır sergileyebilirsiniz, ancak esnek kalmaya özen göstermelisiniz. Finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir dikkatli olmakta yarar var.

Boga

10 Haziran - 16 Haziran  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Bu dönemde kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedeceksiniz. Kişisel projelerinize ve hedeflerinize odaklanmak için güçlü bir dönemdesiniz. Fiziksel sağlığınıza daha fazla dikkat edebilir ve spor yapma isteği duyabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için ideal bir zaman dilimindesiniz. İlişkilerinizde daha dominant ve kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu durum, çevrenizdekilerle çatışmalar yaşamanıza sebep olabilir. Mars yüzünden gereksiz gerginlikler, kavgalar, tartışmalarda söz konusu olabilir. Kazalara da açık olabileceksiniz sakarlıktan doğan, kesiklere, bir şeyleri doğrarken kendinizi kesmeyin mesela, veya ateşle fazla oynamayın. Mars size motivasyon verse de kazalara da açık olmanızı sağlayacaktır.


Ikizler

10 Haziran - 16 Haziran  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. İçsel bir enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Bu dönemde meditasyon ve içsel çalışmalar yapmak için iyi bir zaman dilimindesiniz. Gizli düşmanlıklar ve arka planda dönen olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Geçmişten gelen bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yalnız kalmak ve kendi kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Çok fazla istek ve arzunuz olabilir ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Daha kolay rahatsızlanabilir, ameliyatlar olabilir, eski kronik rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir. Özellikle boyun tutulması, boğaz ile ilgili sorunlar, ses kısılmaları gibi sorunlar görülebilir. Bu dönem girişimlerinizde boşa çıkabilir…

Yengec

10 Haziran - 16 Haziran  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz bu dönemde daha aktif olabilir. Grup aktivitelerinde liderlik rolü üstlenebilir ve sosyal hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine katılmak için ideal bir zaman dilimi içerisindesiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve mevcut ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınızdan destek görebilir ve birlikte yeni projelere imza atabilirsiniz. Ancak, sosyal ilişkilerinizde sabırlı ve anlayışlı olmanızda fayda var. Arkadaşlarınızla aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir, bu durumlarda esnek olmalısınız. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Özellikle erkek figürlerle bu dönem ilişkiler daha gergin olabilir, onlarla anlaşmanız zor olabilir.

Aslan

10 Haziran - 16 Haziran  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Kariyer hayatınızda daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İş yerinde önemli adımlar atmak için uygun bir zamandasınız. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için stratejik planlar yapmalısınız. Bu süreçte iş hayatınızda yeni sorumluluklar üstlenebilir ve önemli projelere liderlik edebilirsiniz. Profesyonel anlamda kendinizi kanıtlamak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak, bu dönemde iş yerinde çatışmalardan kaçınmak için diplomatik olmalısınız. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler kurmaya özen göstermelisiniz. Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalayabilirsiniz. Yalnız iş hayatınızda erkek figürlerle anlaşmakta daha da zorlanabilirsiniz, mücadeleci ama zafer kazanabileceğiniz keyifli bir süreç olacağına benziyor kariyer konusunda.



Basak

10 Haziran - 16 Haziran  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Eğitim, seyahat ve kişisel gelişim konularında harekete geçmek için uygun bir zamandasınız. Yeni şeyler öğrenmek ve ufkunuzu genişletmek adına adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Hatırı sayılır önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de dialoglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu dönem aracınızın bakımını, muayenesin yaptırmayı ihmal etmeyin ki sorun yaşamayın. Bir de illegal işlerden uzak durun, özellikle para ile ilgili, fatura..vs mesela.


Terazi

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Temmuz 2024 | Dinçer Güner Koç, İkizler, Balık ve Diğer Burç Yorumları Haftalık Burç Yorumları 15-21 Temmuz 2024 | Dinçer Güner Koç, İkizler, Balık ve Diğer Burç Yorumları

10 Haziran - 16 Haziran  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Finansal ortaklıklar ve başkalarıyla olan maddi ilişkileriniz üzerinde etkili olacaktır. Vergi, sigorta ve kredi konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Bu dönemde maddi güvenliğinizi sağlamlaştırmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Miras, borçlar ve yatırımlar konularında dikkatli olmanızda fayda var. İçsel olarak güçlü hissetmek ve korkularınızla yüzleşmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Paranızı daha çok sağlıkla ilgili konular için harcamanız gerekebilir. Finansal konularda kadınlar daha destekleyici, destek alabileceğiniz kişiler gibi görünürken erkek figürlerle zorlanmalar söz konusu olabilecektir.


Akrep

10 Haziran - 16 Haziran  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuz’a kadar Boğa burcunda seyahat edecek. İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu dönemde daha fazla ön planda olacaktır. İş birliği yapmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinizde bağlılık ve sadakat konuları önem kazanabilir. Ancak, çatışmalardan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde daha kararlı ve dominant bir tavır sergileyebilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve iş birliği konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak ve mevcut ilişkilerinizi güçlendirmek için enerjinizi kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde karşılıklı anlayış ve empati önemli olacaktır. Ortaklıklarınızda sabırlı olmalı ve esneklik göstermelisiniz. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir. Ama genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Bu süreçte kadınların ilişkileri, kadın tarafının problemli gözükürken, erkekler daha rahat bir süreçte olacaklar.

Yay

10 Haziran - 16 Haziran  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Günlük rutinleriniz ve sağlık konuları üzerinde çalışmanız gerekebilir. Enerjinizi işlerinizi daha verimli hale getirmek için kullanabilirsiniz. İş yerinde daha fazla sorumluluk alabilir ve detaylara dikkat edebilirsiniz. Sağlık ve spor konularında daha aktif olabilirsiniz. Günlük hayatınızda düzen ve disiplin sağlamak için uygun bir zamandasınız. Bu dönemde iş ortamınızda yeni düzenlemeler yapabilir ve çalışma koşullarınızı iyileştirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve düzenli olarak spor yapmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zaman ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız. Yine sağlığınıza dikkat etmekte fayda var


Oglak

10 Haziran - 16 Haziran  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Yaratıcılığınız ve hobileriniz bu dönemde artacaktır. Sanatsal projelere başlamak ve hobilerinizle ilgilenmek için iyi bir zamandasınız. Romantik ilişkilerde daha aktif ve tutkulu olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca, çocuklarla ilgili konular ön planda olabilir. Aşk hayatınızda zaman zaman agresyon gündeme gelebilir, çocuk sahibi olanlar özellikle onlarla ilişkilerde zorlanmalar gündeme gelebilir, spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. Marsın 5. evinizde ki hareketi sürpriz hamilelikleri de gündeme getirebilir. Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var.


Kova

10 Haziran - 16 Haziran  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Aile ve ev yaşamınız bu dönemde ön planda olabilir. Evde yapmanız gereken işler veya aile bireyleriyle ilgili sorumluluklar artabilir. Geçmişe dair konular gündeme gelebilir ve bu konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde gerilimli zamanlar artabilir. Bu süreçte ev ve aile hayatınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. . İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Evinizde tadilat işlerine başlamak içinde oldukça güzel zamanlar! Özellikle ailede erkek figürlerle çatışmalar söz konusu olsa bile kadin figürlerle ilişkileriniz daha iyi olabilecektir. Taşınmak, yer değiştirmek gibi konularda gündeme gelebilir.



Balik

10 Haziran - 16 Haziran  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Mars; 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat edecek. İletişim, kısa seyahatler ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz bu dönemde hareketlenebilir. Eğitim ve öğretimle ilgili konularda adımlar atabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha net ifade edebilir ve iletişim yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler ve geziler planlayabilirsiniz. Mars etkisi yüzünden bu süreçte erkek figürlerle iletişim veya fikir alış-verişlerinde zorlanmalar söz konusu olabilir, kadınlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Bir de Mars etkisinden dolayı trafikte lütfen dikkat edin, arabanızın orasını burasını çarpmayın, kimse ile dalaşmayın, tartışmayın


 

Editör: Ercan SOMER