Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

Koc

06 Mayıs - 12 Mayıs  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Koç ve Yükselen Koç; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. Özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, iş koşullarında ani bir değişim söz konusu olabilir. Her halukarda bu yeni ay para konularınızı gündeme taşıyacaktır. Bu yeni ay işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli. Parasal konularda beklenmedik, ani, sürpriz gelişmelere hazır olun. Ekonomik durumunuzu değiştirecek ve iyileştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir

Boga

06 Mayıs - 12 Mayıs  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Boğa ve Yükselen Boğa; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek Bu yeni ay zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni bir tarza sahip olmak, diyete başlamak için koşullar sizin adınıza uygun. Bu yeni ay birlikte, özgürlük ihtiyacınızda aynı şekilde artacaktır. Sizi kısıtlayan koşullar her ne ise veya yapmak istediğiniz ve sürekli ertelediğiniz her ne varsa hafta boyunca bunları yapmak adına büyük kararlar alıp harekete geçebilirsiniz


Ikizler

06 Mayıs - 12 Mayıs  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir. Yurt dışı ile ilgili konularda beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ayrıca içsel olarak sizi engelleyen bir duygu, düşünce kalıbını kırmak, özgürleşmek, terapi desteği almak içinde süper bir süreç.

Yengec

06 Mayıs - 12 Mayıs  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Yengeç ve Yükselen Yengeç; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz bu hafta itibari ile. Bu hafta hayatın adeta size ödüller verdiğine şahit olabilirsiniz. Çok istediğiniz bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan

06 Mayıs - 12 Mayıs  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. İş konusunda sürpriz beklenmedik, ani , olumlu gelişmelere hazır olun. İş arayanlar iş bulur, terfi etmek isteyenler harika tekliflerle karşılaşabilir, önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Belki de yurt dışı bağlantılı bir iş karşınıza çıkabilir. İş kurmayı düşünüyorsanız da bu hafta şahane! Bu hafta şans ve başar haftası!



Basak

06 Mayıs - 12 Mayıs  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Başak ve Yükselen Başak; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yayıncılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu yeni ay uzak yerlere seyahat gibi konuları da gündeme getirebilir, ya da birkaç ay sonrası için planlar yapabilirsiniz. Eğer ki işin içinde parasal meseleleri ilgilendiren bir takım davalarınız var ise, bu konularla ilgili harika destekler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, yeni bir dil öğrenmek, para kazanmanıza yardımcı olacak bir eğitim için kolları sıvamak içinde bu haftayı rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.


Terazi

06 Mayıs - 12 Mayıs  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Terazi ve Yükselen Terazi; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Ya da bu hafta uygun koşulları olan, yatırım amaçlı kredileri araştırabilirsiniz. Önemli bir sağlık sorununa çare bulabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabileceğiniz güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Evli iseniz eşinizin maaşında iyileştirmeler yapılabilir. Ortak işler yapıyorsanız eğer kazançlarınız artabilir, yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Bu hafta yatırımlar konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


Akrep

06 Mayıs - 12 Mayıs  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Sözleşmelere, anlaşmalar konusunda şanslı bir haftaya işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu yeni ay zamanı uzun soluklu bir ilişkinin adımlarını atmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bereketli ortaklık- iş birliklerinin de adımlar atılabilir. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. Bazılarınız eş veya ortağınızla beraber bir iş girişiminde bulunabilir veya eşinizin parasal meselesinde olası bir krizi atlatması konusunda yardım ve destek olabilirsiniz. İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda beklenmedi sürpriz ani gelişmelere hazır olun. Bu alanda yeni kararlar alabilirsiniz düzen getirmek adına.

Yay

06 Mayıs - 12 Mayıs  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Yay ve Yükselen Yay; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu yeni ay , yeni projeler ve yeni müşterilerle tanışmanıza yardımcı olacaktır. Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu yeni ay ve takip eden 10 gün içinde önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine bu hafta diyete başlamak, sağlıklı beslenmek, spora başlamak daha doğrusu hayatınızı daha kaliteli ve sağlıklı geçirmek için destek almak içinde harika bir hafta. Yalnız sağlık olarak, boğazınıza, bademciklerinize, ses tellerinize dikkat etmenizde fayda var. Belki de size şans getirecek bir ev hayvanı sahiplenebilirsiniz.


Oglak

06 Mayıs - 12 Mayıs  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu yeni ay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Ya da hayatınıza bereketiyle gelecek bir aşk kapınızı çalabilir. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Çocuk sahibi olmakla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde elde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz. Bu yeni ay özel hayatınızda olan kişiye özel sürprizler hazırlayabilir, ilişkinizi çok daha sağlam ve güçlü bir hale gelmesi için adımlar atabilirsiniz. Ya da yatırımlar yapabilirsiniz oldukça kazançlı olacağınız.


Kova

06 Mayıs - 12 Mayıs  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Kova ve Yükselen Kova; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir. Evinizin stiliniz-tarzını-rengini-mobilyalarınızı değiştirebilirsiniz. Hafta boyunca yatırımı olabildiğince kendinize yapın. Korkularınızın, kaygılarınızın kaynağı ne ise bunları tespit edip çözüme ulaştırın. Hafta boyunca terapi almak, ruhsal anlamda size iyi gelecek ve yön verecek adımlar atmak için çok uygun. Ayrıca ev almak- ev satmak ayrı eve çıkmak, yurt dışına taşınmak ile ilgili fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Belki de hayalini kurduğunuz bir ev karşınıza çıkabilir.



Balik

06 Mayıs - 12 Mayıs  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta Boğa burcunda süper bir yeni ay meydana gelecek. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Çok mutlu edecek haberler alabilir, projeler-fikirler üretebilir ve bunları rahatlıkal satabilirsiniz. Yine bu yeni ay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz. Yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ay haftasında kardeşinizin mesleğine ilişkin ya da maddi konularına ilişkin krizlerini çözmek konusunda destek olmanızda gerekebilir. Size iyi gelecek, mutluluk verecek bir seyahate veya hayatınızı değiştirecek bir eğitime de başlayabilirsiniz. Olası gireceğiniz sınavlarda başarılı olacağınız bir hafta sizleri bekliyor.