Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilovası’nda parfüm tesisindeki yangında 6 kişi hayatını kaybetti, gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir parfüm dolum tesisinde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Yangınla ilgili olarak 3 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma sürecinin başladığını duyurdu.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir parfüm dolum tesisinde çıkan yangında 6

Yangın Faciasında 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir parfüm dolum tesisinde meydana gelen yangında, 6 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Saat 09.00 sularında, daha önceden belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa süre içinde büyüyerek, tesisin bitişiğindeki binanın çatısına da sıçradı. Yangının büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangında yaşamını yitirenlerin yanı sıra, 1 kişinin durumu ağır olmak üzere 4 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Şüphelilere Gözaltı Kararı Çıktı

Olayla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, başlatılan soruşturma çerçevesinde bir Cumhuriyet başsavcı vekili ve iki Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı. Soruşturma sürecinde, 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Yangının çıkış sebebine ilişkin detaylı bir inceleme başlatılırken, yetkililer olayın arka planını araştırmaya devam ediyor.