Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda Dijital Giriş Sistemine Geçildi

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, ziyaretçi girişlerinde Türkiye Kart (TRKART) uygulaması ve yeni bir turnike sistemi ile dijitalleşmeye geçti. Ziyaretçiler, QR kodla ödeme yaparak daha hızlı ve pratik bir giriş deneyimi yaşayacak.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, ziyaretçi girişlerinde Türkiye

Dijital Dönüşüm Dilek Yarımadası’nda Gerçekleşti

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, ziyaretçi girişlerinde dijitalleşme sürecine girdi. Ziyaretçiler, Türkiye Kart (TRKART) uygulaması ve yenilenen turnike sistemi ile park girişini artık çok daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Yeni Sistemle Kolay Erişim İmkanı

Dilek Yarımadası’na gelen doğaseverler için hayata geçirilen bu yeni sistem, misafirlerin TRKART mobil uygulaması üzerinden QR kod ile ödeme yapmalarına olanak tanıyor. Bunun yanı sıra, turnikelerin bulunduğu giriş alanlarında kredi kartı ile ödeme yapma imkanı da sunuluyor. Ziyaretçiler, Türkiye Kart’ı postanelerden temin edebilecekleri gibi, akıllı telefonlarına indirilecek uygulama aracılığıyla dijital kart da edinebilecekler. Fiziksel kart almak isteyenler, en yakın postaneye başvurarak bu işlemi gerçekleştirebilirler. Yeni uygulama ile birlikte, Dilek Yarımadası’na gelen misafirlere hem pratik bir giriş deneyimi hem de hız sağlanması hedefleniyor.

Resmi Açıklama ile Bilgilendirme Yapıldı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, “Milli Parkımızı yaya olarak ziyaret edecek misafirlerimiz için TRKART (Türkiye Kart) uygulaması ve turnike sistemi devreye alınmıştır. Aynı zamanda kredi kartı ile de ödeme imkanı sunan bu turnike sistemi ile milli parkımıza gelen ziyaretçilerimiz, TRKART mobil uygulaması üzerinden QR kod ile ödeme yapabilecekler,” diyerek yeni sistemin avantajlarını öne çıkardı.