Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dilek Tepe, Deniz Akkaya Hakkında Hakaret Suçlamasıyla Suç Duyurusunda Bulundu

    Dilek Tepe, daha önce Memleket Partisi Adana İl Başkanı olarak görev yapmış, Deniz Akkaya hakkında sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştur. Tepe, Akkaya’nın fiziksel görünümüyle alay ettiğini ve tehditler savurduğunu belirtmiştir. Şikayetçi olduğu bu olayların ardından, ünlü sanatçıların şiddeti kınaması gerektiğini vurgulamıştır.

    Dilek Tepe, daha önce Memleket Partisi Adana İl Başkanı olarak

    Dilek Tepe’den Deniz Akkaya Hakkında Suç Duyurusu

    Daha önce Memleket Partisi’nin Adana İl Başkanlığı görevini yürüten Dilek Tepe, sosyal medya platformunda kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Deniz Akkaya hakkında yasal işlem başlattı. Tepe, Akkaya’nın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaların kendisini hedef aldığını belirtti.

    Muharrem İnce ile CHP’ye Geçiş Süreci

    Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kurduğu dönemde Dilek Tepe, Adana İl Başkanı olarak partideki yerini aldı. Ancak İnce, Memleket Partisi’ni kapatıp CHP’ye döndüğünde Tepe de bu geçişin bir parçası oldu. Tepe, Deniz Akkaya’nın “Sayın Muharrem İnce, bu kişi vatandaşa ağır hakaretlerde bulunuyor. Acaba bu duruma bir tepki verecek misiniz?” şeklindeki paylaşımına karşılık, “Bütün mesele bununla ilgili değil. Sayın İnce, eğitimin önemine dikkat çekiyor. Bu tarz bir konuşmayı yapmanız da nahoş.” şeklinde yanıt verdi.

    Ağır Hakaretlere Maruz Kaldı

    Tepe, sosyal medya üzerinden gelen eleştirilerin ardından, “Muharrem İnce’nin eğitimle ilgili bir paylaşımında bu tarz yorumların yapılmasını garipsedim. Kendisine, ‘Deniz hanım, bu konunun burada yeri değil,’ dedim. Ancak kısa süre içinde, profilimden resmimi alarak fiziksel görünümümle ilgili aşağılayıcı ifadeler kullandı. ‘Cahilsiniz’ diyerek, ‘Sizi kocanız dövemiyor, gelin ben döveyim’ gibi çirkin sözler sarf etti.” ifadelerini kullandı.

    Devam Eden Hakaretler ve Şiddet İfadesi

    Dilek Tepe, sosyal medyada bir sohbet odasına katılım sağladığında Deniz Akkaya’nın hakaret söylemlerinin devam ettiğini aktararak, “O odaya girdiğimde kendisi, ‘Kötü kadınsın, senin gibi kadınların ölmesine sevinirim’ ifadelerini kullandı. Bu tür söylemler, toplumda sanatıyla tanınan bir bireyin kadınlara yönelik şiddeti normalleştirmesi açısından son derece düşündürücü.” dedi. Tepe, kendisinin Adana’nın Teneke Mahallesi’nde büyüdüğünü belirterek, “Gecekondulardan ve müstakil evlerden bahsediyorsunuz, ancak bunları aşağılamak doğru değil.” dedi.

    Tepe, dönemin zorluklarını yaşamış olan Deniz Akkaya’yı anımsatarak, “O da bir kadın olarak zorluklarla yüzleşti. Ancak bir kadının diğer bir kadının ölümünü istemesi, gerçekten üzücü bir durum. Bu yüzden yasal işlem başlattım.” şeklinde konuştu.