Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Didim’de Apartman Çatısına Çıkan Şahıs, Polis Tarafından İkna Edilerek İndirildi

    Didim’de bir apartmanın çatısına çıkan kimliği belirsiz bir kişi, polis ekiplerinin yarım saatlik çabasıyla ikna edilerek indirildi. Olay yerinde sağlık ve itfaiye ekipleri de bulundu. Şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi. Soruşturma devam ediyor.

    Didim'de bir apartmanın çatısına çıkan kimliği belirsiz bir kişi, polis

    Aydın’ın Didim İlçesinde Gerilim Dolu Anlar: Çatıya Çıkan Şahıs İkna Edilerek İndirildi

    Aydın’ın Didim ilçesinde, bir apartmanın çatısına çıkan bir kişi, polisin müdahalesi sonucunda güvenli bir şekilde indirildi. Olay, Yeni Mahalle’deki 819. sokakta meydana geldi.

    Çatıya Çıkan Şahsı Gören Komşular Harekete Geçti

    Apartmanın çatısında bir kişinin olduğunu fark eden mahalle sakinleri ve çevredeki esnaf, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbarın hemen ardından, bölgeye polis, sağlık ekipleri ve itfaiye gönderildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Didim İtfaiye Amirliği, olası bir düşme durumuna karşı sokağa atlama yatağı kurdu.

    Polisin İkna Çabası Sonuç Verdi

    Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık yarım saat boyunca şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu çabaların sonucunda, kişi çatının tehlikeli yüksekliklerinden indirilerek güvenli bir şekilde ekipler tarafından alındı. Şahsın kimliği belirsizken, yanında hiçbir kimlik belgesi taşımadığı öğrenildi. Ayrıca, kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı yönünde spekülasyonlar yapıldı.

    Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı