### Didim, Kurban Bayramı’nda Ziyaretçi Akınına Uğradı
Türkiye’nin popüler tatil merkezlerinden biri olan Didim, bu yıl Kurban Bayramı tatilinde büyük bir ziyaretçi akınına tanık oldu.
Tatil dönemini değerlendirmek için ülkenin dört bir yanından Didim’i tercih eden tatilciler, özellikle Altınkum Plajı ve diğer meşhur plajlarda yoğunluk oluşturdu. Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar yükseldiği Didim’de, vatandaşlar serinlemek amacıyla denizin tadını çıkardı. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçeye gelen tüm misafirlere teşekkür ederek, “Kurban Bayramı dolayısıyla Didim’i tercih eden herkese bayram dileklerimizi iletiyoruz. Misafirlerimizin artan ilgisi ile plajlarımız dolup taştı. Belediyemiz, tatilcilerin keyifli ve huzurlu bir deneyim yaşamaları için gerekli çalışmaları sürdürüyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
### Konforlu ve Güvenli Bir Bayram
Didim Belediyesi, bayram süresince gerekli hizmetlerini kesintisiz olarak sunarak, hem yerli hem de yabancı tatilcilerin güvenli ve konforlu bir tatil geçirebilmesi adına tüm önlemleri almaya devam ediyor.