Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Plajlarda İnceleme ve Kaçak Yapılaşmaya Son Vereceklerini Açıkladı

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, plajlarda incelemelerde bulunarak, yapılacak iyileştirmeler hakkında bilgi aldı. Tüm plajları daha güzel hale getireceklerini vurgulayan Gençay, kaçak işgallerin derhal kaldırılacağını açıkladı.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, plajlarda incelemelerde bulunarak, yapılacak iyileştirmeler

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Belediyesi’ne devredilen plajlarda incelemelerde bulundu. Bu ziyaretlere, Belediye Başkan Yardımcıları Aydan Aşık Turgut, Ali Çelik ve çeşitli birim amirleri eşlik etti.

3. Koy ile başlayan tur, 2. Koy, 2.5 Koy, Altınkum Plajı ve Tuntaş sahilini kapsadı. Başkan Gençay, yapılan incelemelerde plajlara yönelik yapılacak çalışmalar hakkında birim amirleriyle fikir alışverişinde bulundu. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Didim’de, yaz mevsiminde çok sayıda ziyaretçinin deniz keyfi yaptığı koylarda gerçekleştirilecek geliştirmeler hakkında bilgiler veren Gençay, “Tatil için ilçemize gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak amacıyla plajlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Kullanım hakları Belediyemize ait olan plajlarda yapacağımız uygulamaları gözden geçirmek için 3. Koy, 2.5 Koy, 2. Koy, Altınkum Plajı ve Tuntaş sahilinde değerlendirmelerde bulunduk. Daha estetik bir Didim için çalışmalara odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri sırasında, kaçak yapılaşma ve işgallerin mevcut olduğunu tespit eden Başkan Gençay, bu duruma derhal müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı. İşgallerin kaldırılması için yakında harekete geçeceklerini açıklayan Gençay, “Halkımızın kullanımındaki plajlarda hiçbir işgale müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.