Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Görüşme Gerçekleştirdi

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, Didim’in tarihi ve kültürel mirasının korunması ile turizm potansiyelinin artırılması konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet

    H2: Başkan Gençay’dan Bakan Ersoy’a Ziyaret

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

    H2: Görüşmenin Detayları

    Başkan Gençay, ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile makamında bir araya geldik. Didim’in tarihi, kültürel ve doğal mirasının korunması ile turizm potansiyelinin artırılması konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Didim için ortak çalışmalar yapmaya ve üretkenliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

    Bu ziyareti önemli bir adım olarak nitelendiren Başkan Gençay, Didim’in turizm alanında daha da gelişmesi için Bakanlıkla iş birliği içinde çalışacaklarının altını çizdi.