Dicle Kaymakamlığı’ndan Özel Eğitim Ziyareti
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, Kaymakam Mustafa Atış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır ile beraber Şükrü Ayna Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek özel gereksinim duyan öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerle Yakından İlgilendi
Ziyaret esnasında, özel gereksinimli öğrencilerle bire bir ilgi gösteren Kaymakam Atış, etkinlik alanlarını gezerek öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Dicle Kaymakamı, bu anlamlı ziyarette okulun idaresinden yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında da bilgi aldı.
Özel Eğitimde Önemli Gelişmeler
Dicle ilçesine kazandırılan Özel Eğitim Uygulama Okulu sayesinde, özel eğitim alanında kayda değer bir ilerleme kaydedildiğini belirten Kaymakam Atış, “Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır. Özel eğitim alanında da, öğrencilerimizin en uygun şekilde eğitilmesi bizim önceliklerimizdendir. Özel gereksinimli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak temel görevimizdir. Engelsiz bir eğitim ve yaşam sağlamak için çabalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Bu ziyaret, ilçede özel eğitim çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


