Devrek’te 24 Kasım Öğretmenler Günü, Yoğun Etkinliklerle Anıldı

2 Min Read

24 Kasım Öğretmenler Günü Devrek’te Coşkuyla Kutlandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde “24 Kasım Öğretmenler Günü”, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya tarafından Cumhuriyet Bulvarı’ndaki anıta çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programa katılanlar, etkinliğin ardından Atatürk Kültür Merkezi’ne geçti.

Öğretmenlik ve Değerleri Anlatıldı

AKM’de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, “Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Geleceğimizin temellerini atan, genç nesilleri şekillendiren ve her meslek grubunun yetişmesinde büyük katkı sağlayan öğretmenlerimizi anma günüdür. Öğretmenler, bireylerin kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan ve yaşamları boyunca ihtiyaç duyacakları bilgileri kazandıran kişilerdir. Ayrıca, öğretmenlik mesleği yüksek bir ideal ve hizmet anlayışıdır.” dedi.

Kahya, iyi eğitimin toplum üzerinde nasıl bir etki yarattığını da vurguladı. “Eğitimde kaybedilik tek bir birey yoktur. Bugün, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz gibi, hayatlarını toplum için feda eden öğretmenlerimizi rahmetle anarken, işgal altındaki Filistin’deki meslektaşlarımızı da unutmuyoruz. Herkesin öğretmenler günü kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Katılımcılar ve Duygu Dolu Anlar

Bu anlamlı programa Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşerek öğretmenlerin toplumdaki önemini bir kez daha hatırlattı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version