Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Develigücü, bu sezon Türkiye 3. Ligi’ne terfi etmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı İbrahim Şimşek, “Develigücü ve Develi için bir araya gelme zamanı” ifadelerini kullandı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Develigücü, Pazar günü kendi sahasında Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacak. Ceyhan 1967 karşısında aldığı mağlubiyet sonrası grup ikinciliği konusunda zorlanmaya başlayan kırmızı-siyahlı ekip, üçüncülüğe yükselmek ve Play-Off oynamak için çalışıyor. Kalan 4 maçını kazandığı takdirde grubunu en az 3. sırada tamamlamayı garantileyecek olan Develigücü, Pazar günkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Başkan İbrahim Şimşek, “Bu kritik dönemlerde takımımızın yanındaysak, sahamızda oynayacağımız Şehit Kamil Belediyespor maçında yerel halkımızın ve taraftarlarımızın tam desteğini bekliyoruz. Develi’miz için takımımıza bu dönem destek olmazsak ne zaman destek olacağız? Her yaştan 7’den 70’e tüm hemşerilerimizi maça bekliyoruz. Birlik olmalı ve 3 puanı almalıyız” dedi.
Develigücü ile Şehit Kamil Belediyespor arasındaki mücadele, 13 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Maç, Develi ilçe stadyumunda saat 15:00’te başlayacak.