Diş Tedavisi Sonrası Dönüş Yolunda Kaza: 4 Yaralı
Uşak’tan diş tedavisi amacıyla Denizli’ye giden bir sürücü, dönüş yolculuğunda sıcak havanın ve aldığı ilaçların etkisiyle uykuya dalmaya başladı. Karşı şeride geçtiği fark eden eşi tarafından uyarılan sürücü, panik anında direksiyonu kırmak zorunda kaldı ve bu manevra sonrasında otomobili şarampole savruldu. Kazada toplamda 4 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Denizli’nin Çal ilçesi Kocaköy Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uşak’ın Karahallı ilçesinden yaşayan Necati Y., diş tedavisi için Denizli şehir merkezinde bir sağlık kuruluşuna başvuruda bulundu. Tedavi sonrası 64 ACP 360 plaka numaralı aracıyla geri dönüş yolculuğuna çıkan sürücü, Kocaköy Mahallesi Süller yolu üzerinden devam ederken bir anda dalıp giderek uyuyakaldı.
Sürücünün karşı şeride geçtiğini gören eşi, durumu fark ederek onu uyarmak istedi. Yolcu koltuğundaki eşinin bu ikazının hemen ardından panikleyen sürücü, refleks olarak direksiyonu çevirse de kontrolü kaybetti. Araç, yolun sağ tarafındaki 3 metrelik şarampole doğru savruldu.
Maddi hasar meydana gelen araçtan kendi imkânlarıyla çıkan Necati Y., eşi ve iki çocuğu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. İlk müdahale tamamladıktan sonra Yalçın ailesi, tedbir amacıyla Çivril Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın detaylarıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.